Élelmiszermérnök

Helló
Paraméterek:
Corvinus élelmiszermérnök bsc
Egy szemeszter Erasmus jó eredménnyel
Angol megyeget
Jelenleg Bp.-en üdítőgyártó cégnél vagyok egy éve labortechnikus. Váltani akarok (130 nettó heti 48 óra, váltott műszak)
Több lehetőség is van, ha összejön:
1. Makói multi nem hivatalos információk szerint nettó 250. (Junior QM technológus)
2. Móri kisebb cég alkoholos meggy/lekvár gyártással foglalkozik, termékfejlesztőt keresnek, pontos fizetést nem tudok de biztos több.
3. Sárospataki csoki/édességgyártó, sorra nyer EU pályázatokat, de a jelek szerint itt szinte ugyanannyit fog ajánlani mint amit a jelenlegi helyen kapok.
4. Zalai induló kis üzem, komplett márkát szeretnének bevezetni, minden gép vadi új. Nettó 160-180-ról volt szó.

Ha csak a fizut nézném akkor tuti a Makóira gyúrnék, de dolgoztam már multinál és valahogy a mentalitást nem érzem magaménak. Tudom, hogy ez elég kevés információ és nem is azt kérdezem, hogy melyiket válasszam csak véleményekre lennék kíváncsi.

Gondolom a Givaudanra gondolsz. Annyit mondanék, fejétől bűzlik a hal. Sajnos ott sokan vezetnek tapasztalat és rátermettség, hozzáértés nélkül. A "sok hülye okosat győz" elv alapján, akiknek volt hozzáértése feladta döntetlenre és már rég elment a cégtől, mert a sok birka vezető győzött a rutinjával :) ezért maradt a sallang és pofára mérik az embert. Nem tudom, a külföldi tulajdonosok mikor látják már át a helyzet súlyosságát?!