Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Nem jött be, az SAP GSC-ben dolgozom. Valaki 15 éve itt van, aki felmond azt azonnal felszívják másik cégek senior, vezetői pozíciókra egyáltalán nem csak másik SSC-be.

Kérlek, tudnál mondani konkrét példát, hogy aki 15 év tapasztalattal felmond nálatok az milyen nem SSC vezetői pozícióba távozik? Tényleg kíváncsi vagyok, mert el nem tudom képzelni, max. hogy az anyacég központjába megy, vagy egy másik nagyon hasonló céghez.

Sziasztok!

Egy állásinterjú előtt állok, egy magyar gépészeti multi céghez jelentkeztem területi képviselő pozícióra észak-kelet magyarországi régióban. A feladataim a hirdetés szerint nagyjából kapcsolattartás a meglévő ügyfélkörrel, új ügyfelek szerzése, cég által forgalmazott termékek értékesítése stb...
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e tapasztalata, hogy ilyen területen kb mennyi nettó fizetést lehet elkérni?
Technikusi bizonyítványom van, egyetemet munka mellett csinálom, 2 éves gépészeti (tervező) tapasztalatom van tehát ismerem a cég által forgalmazott termékeket, de maga a területi képviselő pozíción pályakezdőnek számítanék.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv!
Talán akad akit az ilyesmi is érdekel, kis támpont:
Havi fix 140 órában nettó 250-et keresek. Karácsonyi jutalom 150. Hosszú napok + 25e/nap, ellenben ritkán van. Egyéb juttatás a céges kocsi/gázolaj magán célú használata. Nagyon könnyű stressz mentes fizikai munka az elektronikai szolgáltató iparban (rohangálós, anyagbeszerzős, beszerelős, javítós). Mellette jut időm/energiám privát munkára is amivel még átlag 150-et hozzá keresek. Szakmunkás vagyok.

Szia,
Melyik cég ez, ha nem titok...?

De titok. Viszont tapasztalatom szerint számtalan+1 hasonló fizetési kondíciókat kínáló kis/közepes cég van Budapesten és Pest megyében. Tipp: kis/közepes cégeket kell keresni. Pozitív ha egyenesen a cégvezető/tulajdonos interjúztat mert akkor nagyon keresik az új munkaerőt. Interjún magas(<500nettó) fizetési igényt kell előadni de rezzenéstelen arccal, és hagyni, hogy alkudozzanak mert ez is csak egy piac. Ha belemegy az alkudozásba akkor kellesz, ha nem, akkor nem is érdemes ott fecsérelni az időt. Megköszönöd szépen, sok sikert kívánsz és hazamész. Persze ezt egy multinál nem tudod megcsinálni mert ott központilag szabott bérrendszer van és a HR-es pont lesz@rja a fizetési igényed, jó esetbe nem röhög ki. Nem elfeledni, hogy mostanság nagyon nehezen találnak a cégek számukra megfelelő munkaerőt, némely cég 2-3 éve hirdeti az állást. Lásd a multiknál a kicsit viccesnek tűnő szponzoros-beszervezős kollegiális fejvadászatot (ahelyett, hogy normális bért adnának)... Vannak cégek akik az emberhiány miatt mondanak vissza megrendeléseket. Lényeg, hogy a megfelelő cégekhez kell jelentkezni nem pedig mindenhova.

Hello!

Meg lehet tudni, hogy melyik cegrol lenne szo?

Koszonom!

Sziasztok,

5 éves szakmai tapasztalat ( diploma még folyamatban ), angol társalgási nyelvtudás+nyelvvizsga Kc, Nyugat Európai autóipari cégnél, Quality Engineer pozícióban bruttó 450.000Ft+havi 38 kafi szerintetek jónak számít? Nem találtam nagyon releváns információ, aki ilyen pozícióban dolgozna, kérem válaszoljon.
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy diplomával, mennyire lehetne ezt feltornázni?

Köszi előre is.

Szia,

Diploma nélkül, 5 év tapasztalattal, egy nyelvtudással jó.
Beszállítói és/vagy vevői minőségbiztosítási mérnökként ex-kollégák Komárom-Esztergom megyei tier1-es multinál mérnöki végzettséggel, 8-10 év tapasztalattal, angol és német nyelvtudással 600-650 br/hó + cafeteria.

Szia!
Diploma, 23 ev, 3 ev tapasztalat, br530+br50 caf.
Orszag nyugati fele, nem autoipar, szinten quality.

Sziasztok!

Külföldi tulajdonú, 100 fő alatti, autó-, ill. eleltronikai iparágaknak beszállító jól menő gyártó cégnél mennyit lehet értékesítőként keresni (4 országnyi területtel)?
Vidéki nagyváros.
3 év iparági tapasztalattal, bsc gazdasági végzettséggel, angol nyelvtudással.

Köszönöm előre is!
András

Sziasztok
Pénzügy és számvitel diploma
Mérlegképes könyveői végzettség
Tárgyalóképes angol, magabiztos excel használat
gyakorlat multinál 3 év kezdetben könyvelés treasury utána pedig termelési kontrolling
most jól menő közepes cégnél(3-400fő) mennyit lehet kérni kontrollerként: teljes havi zárás egyedül , kontrolli pontok és kontrolling kialakítása
mennyit kérhetek?

nagy pesti kereskedés marketing koordinátoraként, több éves munkatapasztalattal hasonló területen bruttó 380/hó + egyéb juttatások. Szerintetek kérhetek emelést?

Hollandia
Beosztás: földmunkagép összeszerelő
Munkaidő: hétfőtől-péntekig 8:00-16:30
Fizetés: nettó 2100 euro/hó+13. havi
Lakhatást,utazást a cég állja.

Részleteket lehetne kérni? Email: vargaricsike000@gmail.com

Békéscsabai Japán elektrotechnikai cég. 10 év SMT technikusi tapasztalat. Felsőfokú informatikai végzettség, társalgás szintű angol-német nyelvtudás. 165 ezer FT bruttó fizetés + havi 8 ezer FT caffeteria és fél évente 6 ezer FT ajándékutalvány.

Gyere el onnét ! :)

Sziasztok!
Pest megyei amerikai tulajdonú autóipari beszállítónál: br. 535.000 HUF + cafeteria + bejárás támogatás, + változó havi bónusz br.30.000 - 50.000.
Gyártómérnöki pozíció, gépészmérnök végzettséggel, összesen 9 év munkatapasztalattal. Angol tárgyalási szint.

Váltani kényszerülök, Vác környékén keresek műanyagos állást, autóiparban (Zollner, ContiTec). Akinek van esetleg infója mennyit lehet kérni projektvezető, folyamatmérnök v. gyártómérnök pozíciókban a fenti cégeknél, kérem ossza meg. Köszi előre is: L.

Sziasztok!
Magyarországi prémiumkategóriás német autógyártónál szerzett 5 éves termelésirányítói tapasztalattal (benne 6 hónap cégen belüli németországi munka), valamint frissen szerzett villamosmérnöki diplomával (Óbudai Egyetem), BP-en autóipari fejlesztőmérnök pozícióban reális fizetési igény a 330 nettó? (Ha nem, mennyi lenne reális?)

Szia, reális, de ilyen referenciával, tapasztalattal miért nem termelésirányítóként dolgozol tovább máshol. Azzal többet tudsz keresni.

Sziasztok, hátha tudtok segíteni.
Már több, mint 10 éve dolgozom ugyanannál a cégnél, de most váltanom kell sajna, és fogalmam sincs, milyen a bérezés a piacon. BGF-en végeztem, angolul beszélek. Demand és Supply Planner vagyok, SAP és APO ismerettel, projektvezetői tapasztalattal. Nettó 430-at kapok, plusz 300/év cafeteriat. Ezt megkapom máshol a piacon?

Szia, javaslom próbáld meg a SAP Labs Hungary-t, mert pédául a product support részlegre folyamatosan vesznek fel új embereket és a demand planning fejlesztése is Magyarországon történik.

Megkérdezhetem hol dolgozol? Köszi

Városra értem:)

Kezdő mérnökként 160-220e nettó között van a legtöbb, interjún előbb utóbb erre az összegre fognak ők gondolni, habár téged kérdeztek. Ez az első vicc. A másik a túlóra lesz. Ha szerencséd van kb 5 éves tapasztalattal feltornázhatod 300 nettóra, ennek a feléből kivehetsz egy kis szutyok lakást Bp-en, és a maradék 100-150e-ből pont nem halsz éhen. Vannak az 50 vagy 100-ból egy emberek is, akik ennél többet fognak keresni. Ha erre pályázol lottóz is...mindig van okosabb, vagy ismerős a jó helyekre, főnök pozíció pedig nincs sok.

logisztikai mérnök pozícióban dolgozik egy ismerősöm, igaz Ausztriában, de ő 3 éves tapasztalattal a mostani helyén kezdőként közel 3e euró bruttót keres és olyan lakástámogatást mellé, ami itthon fizetésnek is szép lenne. Sok sikert mindenkinek!

Német kollégáim 2500nettó kezdő fizetést kapnak, míg nálunk bruttó 400euro küröl van a kezdő. Ja és technikusok vagyunk egy multinál.

Hát igen. Otthonrol nagyon Wow-nak tünik a 3ezer brutto de valojában mennyi is az nettoba? Németországba kb 1900 az egy mérnöknek egyáltalán nem jo fizetés.söt. mind lehet jo lakástámogatás, mikor nagyvárosokban mind München 800-1000€ egy lakás stb.ilyen szempontbol otthon egy netto 300k sokkal jobb.(tapasztaltam)

Hát igen ebből is látszik, hogy ahány ember annyi vélemény, én éltem Sopronban és egy keveset Bécsben. A tapasztalatom, hogy pl:ruha, élelmiszer, utazási irodák sokkal olcsóbbak, benzin kb. ugyan annyi.Sopronból például sokan átjárnak vásárolni néha még tankolni is az árak miatt. Tehát az én véleményem, hogy a megélhetés nem sokkal drágább, SŐT! Ami a lakásárakat illeti 5-600 euróért találni 40-50 nm es lakásokat, és ha megnézi valaki a budapesti lakásárakat, sajnos nem sokkal olcsóbbak. A munkakörülményekről nem is beszélve, és a munkaidőről sem. Én már ugyan annyiért is kimennék dolgozni mint itthon, ha segítenek a lakásbérlésben. Épp ezen vagyok.

Oldalak