Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

*amit adni szeretnének.

Telefon átjavította.

Vannak cégek, amiknél simán br 750-900 között is kaphatnál ilyen tapasztalattal mérnökként, legalábbis ezt látom az ismerőseim körében. Én szoftveres területen mozgok, pont most váltok céget, ~3 év tapasztalattal. Egy br 700 és 750-es ajánlatot utasítottam vissza, mert volt még jobb. Engem is meglepett a piac, mert nagyon elhúztak a bérek, egy fél évven ezelőtt még max 550-et kértem volna. Fel kell mérni a lehetőségeket és a piaci értékünket, ne adjatok alább, addig kell merni megkérni az árad, amíg ekkora a kereslet.

Egyáltalán nem 600k a mérnöki fizetés teteje. 400 bruttó a kezdő jobb helyeken, és elég gyorsan feljebb nyomják. Párom 2+ év tapasztalattal kap 550 bruttót, erre rájön havi bruttó 70k cafeteria és éves bónusz. És nem találnak embert ők sem. Tapasztaltabb kollégái jóval fölötte keresnek, kb. 900k lehet a teteje, utána már középvezetői szint...

Szia Panni, ez engem is érdekelne, hogy legalább melyik megye???? Köszi előre is! :)

Szia Panni, melyik cég, melyik megye? :)
Szívesen átmennék párodékhoz. Egyébként látok rá esélyt, hogy valamivel 600k bruttó felé lehet menni fizetés terén mérnökként, de azt biztos nem munkahely váltás után fogja valaki megkapni...esetleg úgy, hogy ha valaki min. 2-3 év alatt úgy bedolgozza magát a pozícióba, hogy szinte pótolhatatlan lesz. Utána már jogosan követelőzhet. Így a kérdésre válaszolva szerintem reális amit írtam, hogy 600 bruttónál többet sehol nem fognak adni váltásnál (esetleg az Audinál). De mint írtam, én már a vezetői pozikat céloznám meg. :)

Köszönöm a válaszod.
Én is kb. így látom, a cégnek ahol dolgozom, bemondtam valamivel ez alatti összeget, csak pislogtak.
Nem tudom ki marad itt ennyi felelősség mellett, de oltsa le a villanyt az utolsó...
Külföld a cél.

Sziasztok!
Friss gépészmérnök bsc diploma, folyamatban lévő épületgépész diploma, tárgyalóképes angol, 1 éves tapasztalat. 440 br. + 35 br cafeteria + 13.havi fizu, korlátlan telefon, laptop.
Capex opex terveket készìtése tendereztetések, bérbeadás előkészítése napi 10-12 óra 0-24 rendelkezésre állás. Mennyire piacképes a fizetés Budapesten?

Sziasztok,

Tableau/Qlikview teruleten dolgozik e valaki, milyen jovedelemekre lehet "szamitani" illetve milyen alaptudassal kell rendelkezni ? ( ugy latom, hogy legalabb egy BI rendszer ismerete, R vagy Python es SQL)

Jol gondolom hogy ezek a "basic" tudasok?

Sziasztok.

Jövőre végzek Műszaki Menedzser és Mechatronikai mérnök szakon, mind a kettő BSC, angol középfok. Az lenne a kérdésem hogy Budapesten milyen kezdő fizetésre lehet számítani ezekkel a diplomákkal?

Sziasztok! A minap megkerestek escalation manager pozíció végett, igazából nem tudom, eddig legalább is nem találtam pontos adatot arról, hogy mennyit is lehet keresni ebben a pozícióban. Maga a meló elsőre lelketlennek hangzik, de azért mégis furdal a kíváncsiság. A válaszokat előre is köszönöm!

Mennyi lehet a fizud ha 2 év külföldi (nem multis) customer support tapasztalatod van,angol + két másik európai nyelvet kérnék, külföldi multi Budapesti központjában?

Szia! Én megkockáztatnék egy bruttó 400.000-t is. De az a max. Saját tapasztalat.

Pesten 450-500 br + benefit a csúcs, de 3+ év után már nem fizetnek többet, mert a supportos tudást ezzel kis is maxoltad.
Ergó nem éri meg nekik tartani 5-8 éves tapasztalattal embereket, mert annyival több pluszt nem kapnak.
Specifikus tudást kell megszerezni és azt eladni vagy management irányba kell továbbmenni.

Sziasztok!

Egy cég elektronikai technikusként érdeklődik irántam. Kb 1 év termelésben eltöltött tapasztalattal rendelkezem. Van villamosmérnöki diplomám és nyelvvizsgám. A cég Budapest agglomerációjában van és kb 1000 főt foglalkoztat. Van cafetéria. Szektor: gyártás termelés.

Mekkora lenne a reális technikusi bér?

Ha van diplomád, akkor miért nem azzal akarsz elhelyezkedni inkább?
Szerintem a nettó 200-250 ezres sáv reális lehet.

Angol, német folyékony, 10 év középvezetői tapasztalat, nagy, telekommunikációs multi Budapesten, kizárólag külföldi ügyfelekkel/kollegákkal a munkakörömben. 1,4 millio bruttó. Bónusz nincs. Prémium nimcs. Pici cafeteria van. (10k/hó). Egyelőre ki vagyok békülve vele összeségében.

Ja, 10-11 éve 130 bruttóval kezdtem, csináltam másodállást hozzá meg levelezőn egy újabb diplomát szereztem. 4 cégváltással (mindig én mentem), mindenhol előrelépés,előleréptetés, team lead, supervisor, manager, ops manager, escalations manager, stb. új pozi, új fejadatkör, új emelés. Igazán nagy ugrás fizudban csak ha cégét váltasz, akkor lehetséges. Ha cégen belül maradsz, aprópénz jut, annak örülj. Sok sikert!

Sziasztok!
Ipari automatizálásban dolgozom, pontosabban hegesztőrobot és plc programozó vagyok. Hamarosan megyek interjúra, ahol robotcellakat kell telepíteni, programozni és szervizelni.
3.5 év tapasztalattal rendelkezem...
Mi lenne reális?
Köszi!

Annyit elfelejtettem írni, hogy Budapesten.

Több mint 10 év tapasztalat a hangtechnikában most tanulom a fényezést és vizuáltechnikát. Fesztiválkon át a nagykoncerten kerezsztül a színházi rádiós hangosításig értek. Vajon ez mennyit ér szerintettek? Mennyi bért érhetek el?

Köszi a választ.

Sziasztok,

érdekelne, hogy reális e a fizetésem? Győr környéke, autóipari cég minőségbiztosítási mérnök, 5 év tapasztalat, német középfokkal Br:460e+br 60e cafeteria+évente kb br200e bónusz

 

Hello!

Én 1,5 év tapasztalattal, bruttó 380-ról váltottam GY-M-S megyében bruttó 500-ért.
Szerintem nem rossz a fizud, de lehetne több is. :)

Sziasztok! 

Érdekelne, hogy Budapesten magánbölcsibe mennyi lehet a fizetés.?

Magánbölcsiben dolgozom, próbaidő alatt nettó 120, próbaidő után nettó 140. Hétköznap bent a munkahelyen az étkezésem ingyen megoldott.

Sziasztok,

Multinál SAP BI Analyst pozíció, 2 év releváns munkatapasztalattal szerintetek mennyit ér?
550 bruttó sok lenne?

Köszi

Sok. 400 kb.

Sziasztok!
Villamosmérnök vagyok, közel 12év munkatapasztalattal és 7 év mérnöki tapasztalattal a hátam mögött. A cégnél 5 éve dolgozom, abból 2 és fél éve gyártástámogató mérnökként + ESD koordinátor vezető + projekt vezető képzés folyamatban. A munkámmal és a hozzáállásommal maximálisan meg vannak elégedve.

Jelenleg nettó 252ezer az alapbérem.
Nettó 4k tényleg ireálisnak hangzik?

Engem br 400-al vettek át szakmai gyakról (fejlesztőmérnökként dolgozom), de olyan szinten hiány van szakemberekből, hogy a fejvadászok 350 nettót alapból ajánlanak, de a 450 nettó sem teljesen irreális. Annyi, hogy az egyetem alatt is dolgoztam (nem mindig a szakmában, de lehetőségem szerint műszaki irányban), és részt vettem 1-2 projektben. Bár mostanában gondolkodom, hogy más területen kéne továbbmenni, mert ez a hobbim, és félek hogy megutálom ebben a Multi környezetben.

Még annyi észrevételem van ezzel kapcsolatban, hogy cégenként eltérő, hogy mikor jönnek rá, hogy fizetni is kéne (ebbe beleértek minden dolgozót). Ha túl későn, csak a selejt marad, és nem tudnak annyit fizetni (nincs az a pénz) , hogy egyáltalán betegyem a lábam arra a munkahelyre, közegbe.

A HAYS oldalán 1 éves tapasztalattal R&D-n 350-450 bruttót írnak ez Quality-n 300-450
Ez 3+ év tapasztalattal, 450-550 quality-n pedig 450-600 egyzserű alkalmazottként.

én majdnem ennyit 3 éve kerestem otthon, negyedennyi tapasztalattal. szerintem a 400 ezer teljesen reális kellene, hogy legyen.

Oldalak