Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Sziasztok,

Tableau/Qlikview teruleten dolgozik e valaki, milyen jovedelemekre lehet "szamitani" illetve milyen alaptudassal kell rendelkezni ? ( ugy latom, hogy legalabb egy BI rendszer ismerete, R vagy Python es SQL)

Jol gondolom hogy ezek a "basic" tudasok?

Sziasztok.

Jövőre végzek Műszaki Menedzser és Mechatronikai mérnök szakon, mind a kettő BSC, angol középfok. Az lenne a kérdésem hogy Budapesten milyen kezdő fizetésre lehet számítani ezekkel a diplomákkal?

Sziasztok! A minap megkerestek escalation manager pozíció végett, igazából nem tudom, eddig legalább is nem találtam pontos adatot arról, hogy mennyit is lehet keresni ebben a pozícióban. Maga a meló elsőre lelketlennek hangzik, de azért mégis furdal a kíváncsiság. A válaszokat előre is köszönöm!

Mennyi lehet a fizud ha 2 év külföldi (nem multis) customer support tapasztalatod van,angol + két másik európai nyelvet kérnék, külföldi multi Budapesti központjában?

Szia! Én megkockáztatnék egy bruttó 400.000-t is. De az a max. Saját tapasztalat.

Sziasztok!

Egy cég elektronikai technikusként érdeklődik irántam. Kb 1 év termelésben eltöltött tapasztalattal rendelkezem. Van villamosmérnöki diplomám és nyelvvizsgám. A cég Budapest agglomerációjában van és kb 1000 főt foglalkoztat. Van cafetéria. Szektor: gyártás termelés.

Mekkora lenne a reális technikusi bér?

Ha van diplomád, akkor miért nem azzal akarsz elhelyezkedni inkább?
Szerintem a nettó 200-250 ezres sáv reális lehet.

Angol, német folyékony, 10 év középvezetői tapasztalat, nagy, telekommunikációs multi Budapesten, kizárólag külföldi ügyfelekkel/kollegákkal a munkakörömben. 1,4 millio bruttó. Bónusz nincs. Prémium nimcs. Pici cafeteria van. (10k/hó). Egyelőre ki vagyok békülve vele összeségében.

Ja, 10-11 éve 130 bruttóval kezdtem, csináltam másodállást hozzá meg levelezőn egy újabb diplomát szereztem. 4 cégváltással (mindig én mentem), mindenhol előrelépés,előleréptetés, team lead, supervisor, manager, ops manager, escalations manager, stb. új pozi, új fejadatkör, új emelés. Igazán nagy ugrás fizudban csak ha cégét váltasz, akkor lehetséges. Ha cégen belül maradsz, aprópénz jut, annak örülj. Sok sikert!

Sziasztok!
Ipari automatizálásban dolgozom, pontosabban hegesztőrobot és plc programozó vagyok. Hamarosan megyek interjúra, ahol robotcellakat kell telepíteni, programozni és szervizelni.
3.5 év tapasztalattal rendelkezem...
Mi lenne reális?
Köszi!

Annyit elfelejtettem írni, hogy Budapesten.

Több mint 10 év tapasztalat a hangtechnikában most tanulom a fényezést és vizuáltechnikát. Fesztiválkon át a nagykoncerten kerezsztül a színházi rádiós hangosításig értek. Vajon ez mennyit ér szerintettek? Mennyi bért érhetek el?

Köszi a választ.

Sziasztok,

érdekelne, hogy reális e a fizetésem? Győr környéke, autóipari cég minőségbiztosítási mérnök, 5 év tapasztalat, német középfokkal Br:460e+br 60e cafeteria+évente kb br200e bónusz

 

Hello!

Én 1,5 év tapasztalattal, bruttó 380-ról váltottam GY-M-S megyében bruttó 500-ért.
Szerintem nem rossz a fizud, de lehetne több is. :)

Sziasztok! 

Érdekelne, hogy Budapesten magánbölcsibe mennyi lehet a fizetés.?

Sziasztok,

Multinál SAP BI Analyst pozíció, 2 év releváns munkatapasztalattal szerintetek mennyit ér?
550 bruttó sok lenne?

Köszi

Sok. 400 kb.

Sziasztok!
Villamosmérnök vagyok, közel 12év munkatapasztalattal és 7 év mérnöki tapasztalattal a hátam mögött. A cégnél 5 éve dolgozom, abból 2 és fél éve gyártástámogató mérnökként + ESD koordinátor vezető + projekt vezető képzés folyamatban. A munkámmal és a hozzáállásommal maximálisan meg vannak elégedve.

Jelenleg nettó 252ezer az alapbérem.
Nettó 4k tényleg ireálisnak hangzik?

én majdnem ennyit 3 éve kerestem otthon, negyedennyi tapasztalattal. szerintem a 400 ezer teljesen reális kellene, hogy legyen.

Villamosmernokkent, bsc + nyelvvizsga, versenyszferaban autoipari gyarban, palyakezdokent dunantulon milyen netto realis?

Gyartas vagy fejlesztes?Fejlesztesrol tudok csak, az olyan br. 400-450 kb.

A Hays oldalan az allasoknal talalsz eves br. fizetest.Tajekozodasnak az sem rossz.

Sziasztok,

Most pályázok egy csoportvezetői állásra egy autóipari cégnél. 2éves vezetői tapasztalat, Msc,PhD, egyetem Cambridge és London.

Mire lehet itthon számítani? Előtte 5 év akadémia és 2 év ipari tapasztalat.
Köszi a segítséget,

Sziasztok,

Nagy, amerikai hátterű Magyarországon irodával rendelkező vállalat kezdő tanácsadónak a nettó fizetése hogyan alakul? Mennyi érdemes elkérni?

Köszi a választ!

Ez nagyon attol fugg, hogy melyikhez mesz. Big4-oknal a kezdo fizu kb 350 br + cafeteria + bonusz korul mozog

400 ezer kezdő fizetés körül (nyilván bruttó)

Még annyit hogy Romániában ugyanez a senior java fejlesztő nettó 100.000-t keres, tehát itt legalább 3-soros a szorzó Magyarország javára!

Java senior fejlesztőként Budapesten Spring, Wicket, Vaadin, JSF ,... és mindenféle tudással akár nettó 300.000-is meg lehet keresné, ami nem rossz pénz !!! Bőven meghaladja mások fizetését.

Gyerekek! Nem szabad olcsón adni a munkátokat! Java fejlesztő, nettó 300, le is teszed a telefont és rányomod, ha megint hív. 500 nettó alatt sehova! 600 nettó meggondolod! Érted?
Ezért nem fizetnek a munkáltatók, mert a sok hülye fasz elmegy programozni, mert egy cheapguy. Ezért mások sem kapják meg azt ami jár!
nettó 300-ból számold ki mikorra lesz egzisztenciád! Büdös életben soha.
Akkor meg minek? Időpazarlás.

A programozás a legmagasabb szintű kognitív tevékenység, kevesen képesek rá.
Becsüljétek meg magatokat!
Különlegesek vagytok!
Többet érdemeltek!
Mi mozgatjuk a világot... a többiek csak növények.

Szerintem tökéletesen igazad van, a tudást fizessék csak meg a cégek. Aki meg irigykedik váltson pályát, bármikor meg lehet tanulni programozni.

Oldalak