Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Dunántúli kisvárosban egy többszáz fős multinál 2,5 eves tapasztalattal, gépészmérnök bsc-vel, folyamatmérnökként br. 280 000 Ft alapbér + 10% eves premium + br. 35 000 cafeteria / hó. Ennyi...szerintem nem keresek rosszul a többiekhez képest. ( 8-10 évvel is 320-at kapnak kollegák) Persze tisztában vagyok azzal, hogy Budapesten ennek 1,5szorosát meg lehet kapni.

Ket interjum lesz hamarosan, az egyik projekt-tamogato es a masik kommunikacios referens allasra. Brutto 230.000 az elso, brutto 292.000 a masodik. Ehhez valamennyi minimalis kafeteria is jar, nem mondtak meg, hogy mennyi.
Ket diplomam van BA es MA, 10 eves munkatapasztalatom, 37 eves vagyok, az angolt es a franciat felsofokon beszelem, bolcseszdiplomam van, no vagyok es Budapesten elek.
Ha nem humanosnak, hanem realos ferfinak szulettem volna, akkor most ennek a negyszereset keresnem - de en en vagyok, keseregni nem jo, plusz tudom, hogy videken sokkal kevesebbet keresnek, a koztisztsegviselok es a tanarok szinten nagyon rosszul keresnek, szoval ez van. Mindenkinek sok sikert egy jobb munkahoz. Utolag megjegyeznem, hogy a munkahely minosege is nagyon sokat szamit, hogy mennyire normalis a fonok, a kollegak, hogy embernek erzed-e magad, hogy amikor a tukorbe nezel reggel, akkor buszke vagy-e magadra, es foleg, hogy van-e idod a csaladodra. Sziasztok.

Az előttem szólónak igaza van. Persze Ezt Önnek Kell mérlegelnie, azonban vidéken sokszor egy munkáért jobban fizetnek (bár többet kell dolgozni), mint Budapesten.

Kedves Agi !
Ilyen hozzá állással "hogy vidéken sokkal kevesebbet keresnek", akár azt is mondhatnád, hogy Afrikában éheznek-ez ugye itt Európában nem lehet kiindulási alap.
Ilyen kvalitásokkal amiket írtál -miért nem külföld? Tényleg perspektíva a br.300.000?
Üdv.

Szoftverfejlesztő villamosmérnök (.NET, ASP.NET, SCADA, C++). Vidéken 142 ezer nettó + év végén 1 havi jutalom. 4 éve vagyok a cégnél. Váltani szeretnék, mert nagyon kevésnek érzem.

F/29

Szia! Az borzalmassan kevés még vidéken is. Vidéken pályakezdő ismerőseim (csupán core java + közép angol tudassal) 180 nettó + 30 kaffeteriat kapnak. En Pesten 230 netto + 30 kaffeteria. (eros kozep angoltudással és minimalis C ismerettel vettek fel.

Közel-keleten kapitány
~ 3.000.000Ft + lakás + juttatások

Melyik légitársaságnál?

Végzettségek: SZTE-ÁJTK jogász, jogi szakvizsga, fordító és tolmács, európai és nemzetközi kereskedelmi szakjogász (LL.M), tolmács nyelvvizsga és felsőfokú jogi szaknyelvvizsga, francia középfokú nyelvvizsga.

Tapasztalat: 1 év végrehajtójelöltként, 3 év banknál jogi előadóként, 1 év jogtanácsosként az Invitel Zrt.-nél, 2 év a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara Bank Bizottságánál és a Kereskedelmi jogi Kamaránál jogi munkatársként.

A Nemzetközi Kereskedelmi Kamaránál márciusig él a munkaszerződésem (2 éves határozott idejű munkaszerződést kötöttek velem).

Sziasztok,
Ezen a területen mennyi az átlag fizetés?
Bp-i munkahely esetén, nagyobb vállalatnál.
BSc mérnök infó diplomávl rendelkezem.
Köszi

Nagyobb bank, rendszerszervező.
600 000 bruttó + havi 10% kafetéria. Bónusz úgy ahogy (inkább nincs).

Havi nettó 1.800.000 HUF + kocsi sofőrrel + lakás + évente 3-4 havi bónusz
17 év tapasztalattal
Elektronika gyártás területe
Ázsia
Villamosmérnök végzettséggel
Mernoksegi direktor (6 gyár)
Sok utazás Ázsiában
7 nyelv tárgyaló képes szinten

Cserébe : napi 16 óra munka (7-8 óra telefon konferenciák, a többi a napi 700 e-mail olvasása es a managerek irányítása)
Hétvége 1 hónapban maximum 2-3 nap

Ilyen munka szép meg jo addig míg az ember össze nem szed egy kis tartalékot aztán menni kell mert egy létünk van es en azt élni szeretném,

Hogy tud valaki 7 nyelvet megtanulni tárgyalási szinten?

Szerintem így::-)))

https://www.youtube.com/watch?v=QNKn5ykP9PU

Sziasztok egy kérdéssel szeretnék elsôsorban hozzátok fordulni. Ssc kredit kontrol területen (british petrol) v. Audit multinal de nem big4,van egy gazdasági felsőm angolból, kozepem németből, 4 multinál gyakornoki tapasztalatom, köztük 3 hónap egy német banknál. Számvitel mestert csináltam. Az audit cég br300-t ad kaf nélkül bp-t nem tom, de tt ssc-rol azt hallottam h naon monoton a melo. Próbáljam meg, vagy fogadjam el az audit ajánlatot, hlp pls!!

egyértelmű audit, ott fejlődsz szakmailag, de ilyen nyelvtudással, szakmai tudással stb inkább big4 -t próbálnék, pár eltöltött év valamelyiknél (vagy még mazars és bdo is szóba jöhet) utána szintén bárhova mehetsz.

Sziasztok! Új állást keresek, mert jelenleg 2 diplomával dolgozok középfokú beosztásban (76 e Ft-ért)szociális területen. Azt szeretném megtudni ha közalkalmazotti munkát találnék, mennyi lenne a fizetésem? 1988-ban érettségiztem, de azóta közalkalmazotti beosztásban mindösszesen fél évet voltam. 16 évet egy kft.-nél dolgoztam a többit meg egyházi fenntartású szociális intézményben. Ennél az egyházi munkáltatónál 2007-ben még a köz.bértábla szerint soroltak be, az E8-ba. Azóta elvégeztem egy főiskolát, 2010-ben pedig az egyetemet, majd szakvizsgát is szereztem. Ennek alapján hova sorolnának be?
Másik kérdésem hogy most lenne egy kormánytisztviselői állás, de úgy tudom kötelező angol, német, vagy francia nyelvvizsga. Nekem csak eszperantó van, akkor a szociális diplomámhoz elfogadták. Nem is érdemes akkor megpályáznom?
Előre is köszönöm a választ! Üdv: Csilla

Szia! Én közalkalmazott vagyok bíróságon, diploma nélkül és a bruttóm 129.000,- Ft. Írnokként dolgozom

43 kisebb-nagyobb iroda, 5 konyha, 10 wc, 2 nagy folyosó, 6 ügyfélváró, 6 előtér lépcsőház takarításáért kapok havi nettó 24000 Ft-ot, napi 3 órába vagyok bejelentve. Takarítócégnél.

Rendőrtiszt / Rtf diploma, angol nyelvvizsga/ 15 év után 230 nettó + egyéb juttatások/cafeteria kb.12.000/hó,ruhapénz 45.000 ft-szigorúan számlával, a többi ha van az túlóra, vagy térfigyelő.Ja ezt az összeget senki ne irigyelje...az utolsó éjszakámban egy félrészeg angollal kellett szót érteni, aki fröcsögve beszélt, és persze a végén elmondta hogy HIV +.:-(

Hozzászólás áthelyezve az Informatika, telekommunikáció témakörbe (Szerk.)

A hozzászólás áthelyezve a Fuvarozás, szállítmányozás témakörbe (Szerk.)

Önkori közszolgáltató, fizikai besorolás (egyébként felelős adminisztratív munkakör), bruttó ~270-290e Ft/hó (órabérből kifolyólag változó) + kafetéria ~400e Ft/év.

Budapest, amerikai multi

31 éves manager szolgáltatási szektorban
Napi szinten kizárólag idegennyelvet használok, folyékony angol és német
Kb 70 ember tartozik így-úgy hozzám szerte a világról
Bruttó 1.2 millió
nincs bónusz

Ámulva olvasom az összegeket. :O

Nekem 20éves munkatapasztalatom van, most eü-s vagyok (kb. 15éves jogviszony) és 140e a bruttó fizetésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Főiskolát végeztem és ennyit hozok haza :(

Eddigi béreim, karrierem :)

Utazásszervezés BP- Brut 100-230
Analyst multi BP- Brut 230-360
Sap support BP 500 brut +cafeteria 330 évente
Sap support vidék brut 960+150 cafetereia és utazás+albérlet hozz
projektvezetés brut milla felett+400 feletti nettó cafeteria

Szia!

nagyon érdekelne, hogy projektvezetésért hol adnak br 1 millát és milyen jellegű a munka

Szia,

SAP projektek vezetése a feladat nagy multi,a nevét nem írom, rögtön kiderülne hogy ki ír....
Most ajánlottak egy hosszú távú szerződést napi 1500-2000 EUR-ért, mivel családom van maradok a fixnél.

Ennyit keresni lehetséges, tapasztalat, cég és interjú függő.

Sziasztok!
Ez nem lesz izgalmas hozzászólás, csak tényközlő.
Korrektorként dolgozom úgy tíz éve, kerestem már nettó 200e-t is vele, a mostani cégnél nettó 146 ezret adnak, amiért folyamatos készenlétet várnak el és sokszor napokon át 18-20 órányi munkát (igaz, máskor napokig csak várni kell), az eszközöket nekem kell hozzá biztosítani, és kb. annyira vesznek emberszámba, mint ha a csizmájukat adták volna ki pucolásra. Bár lehet, hogy azt jobban féltik.
Szóval a pénz miatt nem panaszkodnék, vállalok hozzá pluszmunkát máshol, inkább a magyar középvezetők hozzáállása undorít, úgy általában.

Ámulva olvasom, hogy egyeseknek nem jó bér a 600 ezer Ft. Végtelenül sajnálom az illetőt. 3 diplomás közszolga vagyok, okmányirodában dolgozom két műszakban és a fizetésem bruttó 242 ezer Ft!!!! Több, mint 30 éve dolgozom. Most miről is beszélünk? Közszolgák nélkül nem működne az állam, de szinte a semmiért dolgozom. Szerintetek? Itt hiába nyalna is valaki, attól nem lesz több a fizetése. Ja és nincs semmi megbecsülés. Egyre többen mennek el innen, a fiataloknak meg nem vonzó, amit megértek. Ráadásul még ehhez az álláshoz is segítség kellett. Aki nyafog, felírnék receptre egy kis munkanélküliséget, mert volt benne részem. Lehet kipróbálni.

Oldalak