Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Köszi szépen az infót!

Ha a VOCHhoz mentél akkor a 300 kevés... olyan 600-700 körül van a bi manager, a ez TL szintű pozi, ha band E akkor felette jócskán

Érdeklődni szeretnék, ha elvégezném a had-és biztonságtechnikai mérnök Bsc-t, milyen elhelyezkedési-,fizetésbeli lehetőségeim lennénk Budapesten,ill. vidéken? Megérné belekezdeni? Előre is köszönöm!

Üdv! Arra lennék kíváncsi, hogy kezdő mechatronikai mérnökként mennyit lehet elkérni ?

Budapest br 320 000, vidék br 220 000 környéke. Ez szerintem inkább a felső határ, és cégtől függ, plusz attól mennyire vagy jó!!! Azért diplomás és diplomás között is ég és föld van tudásban!!! Én fehérváron 220 al kezdtem+caf+full albérlet (kiemelkedő iskolai eredményekkel). Most budapest mellett 3év tapasztalattal br450+ nettó 23 caf+ kb 10%bónusz.

Bruttó 300e fizetés
Bruttó 400e éves cafeteria
Céges mobil nem korlátlan, de használható
Céges laptop, hogy mindig tudj dolgozni

Cég Veszprém megyében, nem magyar, kb. 500 fő

Hű ez jó kevés, minimum Brut 650, de inkább 1M a project vezetők bére.HAsonló cafeteria mellett és korlátlan mobillal.

830000 bruttó
+kb. 4 havi bónusz
+évi 450000 cafetéria
+korlátlan telefonhasználat
magyar tulajdonú, kb. 30 fős, budapesti kft

Az előbbi hozzászólásból kimaradt:
15 éves fejlesztői tapasztalat, matematikusi diploma
Szigorúan 8 óra munka, túlórázni nem kell.

Sziasztok!

Közel 3 éve vagyok a mostani munkahelyemen és végre béremelés előtt állok. Szeretném véleményeteket kérni abban, hogy mennyit érdemes, mennyit kérhetnék a tapasztalataim, munkaköreim alapján.

Tavasszal leszek 28 éves, marketing szakirányos közgazdasági diplomám van. Közel 5 éves online marketinges tapasztalattal rendelkezem. Egy vidéki, jól menő, éves 4milliárd árbevételű, magyar cégcsoporton belül dolgozom és a következő munkaköröket látom el.

Online marketinges ként lettem felvéve ezért ide tartozó összes feladat ellátását én végzem a cégeinknél. Ezen kívül én készítem és managelem minden cégünk weboldalát, webáruházait. Ellátom az it manager feladatkörét, autocadben tervezek, a grafikai munkákat is én készítem (online, offline megjelenések).

A napi 8 órás munkaidő csak papíron van, ettől többet és sokszor hétvégén is dolgozom.

A munkához saját laptopot, telefont, autót használok.

Fizetésem bruttó: 180.000 cafeteria nincs egyedül az üzemanyagomat támogatják.

Ezt magyar viszonylatban is nagyon keveslem.

Mit tanácsoltok mennyit érdemes havi szinten elkérnem a további munkámért?

Az összegről már megvan az elképzelésem, de előtte megvárnám a válaszaitokat.

Köszönöm!

Bár mostanság a marketing nem egy jól fizetett terület, szerintem br. 250-et minimum kérj, de inkább 275 000-t. Bár utóbbinál valószínűleg furán fognak majd rád nézni s nem fogják megadni, hiszen 180-at kaptál eddig, s ez nagy ugrás lenne. (esetleg hivatkozhatsz arra, h az elmúlt években elmaradtak az emelések és h mennyi bevételt hozol a cégnek)
De ha váltanál, akkor új mhelyen akkor mindenképp 275-280 körüli összeget kérj ugyanilyen munkáért.

üdv
egy HR-es

Szervusztok

Az én fizetésem:

Gépészmérnök BSc, Angol közép,Egy latin nyelv majdnem közép nyelvvizsga nélkül, + elvárják a német tanulást nyelvvizsgáig, de nem támogatják - 250 brut. +16000 net. caf + német "gyakorlat" 3 hónap

Folyamatban egy másik elektronikával kapcsolatos mérnöki.

A saját főnököm azt mondta, jobban járok ha elmegyek az országból (jelzem multi a cég 900 embert foglalkoztatnak).

Budapesten képtelenség munkát találni sztem. még akkor is ha értesz, ahhoz amit csinálni kell. Informatikával előbb találnék állást sztem C programozóként, mint gépészmérnök vagy elektroni szakemberként.

Sztem, kezdő fizunak ez reális. Mit gondoltok?

Szia!
Sajnos ez a valóság. Én villamosmérnöki Bsc diplomával kapok bruttó 220e Ft-ot vidéken. Csak alapfokú angolom van, tanulom a nyelvet és váltani fogok. Munkaköröm szoftverfejlesztő. Nem is kezdő, mert 4 éve dolgozom a cégnél.

Dunántúli kisvárosban egy többszáz fős multinál 2,5 eves tapasztalattal, gépészmérnök bsc-vel, folyamatmérnökként br. 280 000 Ft alapbér + 10% eves premium + br. 35 000 cafeteria / hó. Ennyi...szerintem nem keresek rosszul a többiekhez képest. ( 8-10 évvel is 320-at kapnak kollegák) Persze tisztában vagyok azzal, hogy Budapesten ennek 1,5szorosát meg lehet kapni.

Ket interjum lesz hamarosan, az egyik projekt-tamogato es a masik kommunikacios referens allasra. Brutto 230.000 az elso, brutto 292.000 a masodik. Ehhez valamennyi minimalis kafeteria is jar, nem mondtak meg, hogy mennyi.
Ket diplomam van BA es MA, 10 eves munkatapasztalatom, 37 eves vagyok, az angolt es a franciat felsofokon beszelem, bolcseszdiplomam van, no vagyok es Budapesten elek.
Ha nem humanosnak, hanem realos ferfinak szulettem volna, akkor most ennek a negyszereset keresnem - de en en vagyok, keseregni nem jo, plusz tudom, hogy videken sokkal kevesebbet keresnek, a koztisztsegviselok es a tanarok szinten nagyon rosszul keresnek, szoval ez van. Mindenkinek sok sikert egy jobb munkahoz. Utolag megjegyeznem, hogy a munkahely minosege is nagyon sokat szamit, hogy mennyire normalis a fonok, a kollegak, hogy embernek erzed-e magad, hogy amikor a tukorbe nezel reggel, akkor buszke vagy-e magadra, es foleg, hogy van-e idod a csaladodra. Sziasztok.

Az előttem szólónak igaza van. Persze Ezt Önnek Kell mérlegelnie, azonban vidéken sokszor egy munkáért jobban fizetnek (bár többet kell dolgozni), mint Budapesten.

Kedves Agi !
Ilyen hozzá állással "hogy vidéken sokkal kevesebbet keresnek", akár azt is mondhatnád, hogy Afrikában éheznek-ez ugye itt Európában nem lehet kiindulási alap.
Ilyen kvalitásokkal amiket írtál -miért nem külföld? Tényleg perspektíva a br.300.000?
Üdv.

Szoftverfejlesztő villamosmérnök (.NET, ASP.NET, SCADA, C++). Vidéken 142 ezer nettó + év végén 1 havi jutalom. 4 éve vagyok a cégnél. Váltani szeretnék, mert nagyon kevésnek érzem.

F/29

Szia! Az borzalmassan kevés még vidéken is. Vidéken pályakezdő ismerőseim (csupán core java + közép angol tudassal) 180 nettó + 30 kaffeteriat kapnak. En Pesten 230 netto + 30 kaffeteria. (eros kozep angoltudással és minimalis C ismerettel vettek fel.

Közel-keleten kapitány
~ 3.000.000Ft + lakás + juttatások

Melyik légitársaságnál?

Végzettségek: SZTE-ÁJTK jogász, jogi szakvizsga, fordító és tolmács, európai és nemzetközi kereskedelmi szakjogász (LL.M), tolmács nyelvvizsga és felsőfokú jogi szaknyelvvizsga, francia középfokú nyelvvizsga.

Tapasztalat: 1 év végrehajtójelöltként, 3 év banknál jogi előadóként, 1 év jogtanácsosként az Invitel Zrt.-nél, 2 év a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara Bank Bizottságánál és a Kereskedelmi jogi Kamaránál jogi munkatársként.

A Nemzetközi Kereskedelmi Kamaránál márciusig él a munkaszerződésem (2 éves határozott idejű munkaszerződést kötöttek velem).

Sziasztok,
Ezen a területen mennyi az átlag fizetés?
Bp-i munkahely esetén, nagyobb vállalatnál.
BSc mérnök infó diplomávl rendelkezem.
Köszi

Nagyobb bank, rendszerszervező.
600 000 bruttó + havi 10% kafetéria. Bónusz úgy ahogy (inkább nincs).

Havi nettó 1.800.000 HUF + kocsi sofőrrel + lakás + évente 3-4 havi bónusz
17 év tapasztalattal
Elektronika gyártás területe
Ázsia
Villamosmérnök végzettséggel
Mernoksegi direktor (6 gyár)
Sok utazás Ázsiában
7 nyelv tárgyaló képes szinten

Cserébe : napi 16 óra munka (7-8 óra telefon konferenciák, a többi a napi 700 e-mail olvasása es a managerek irányítása)
Hétvége 1 hónapban maximum 2-3 nap

Ilyen munka szép meg jo addig míg az ember össze nem szed egy kis tartalékot aztán menni kell mert egy létünk van es en azt élni szeretném,

Hogy tud valaki 7 nyelvet megtanulni tárgyalási szinten?

Szerintem így::-)))

https://www.youtube.com/watch?v=QNKn5ykP9PU

Sziasztok egy kérdéssel szeretnék elsôsorban hozzátok fordulni. Ssc kredit kontrol területen (british petrol) v. Audit multinal de nem big4,van egy gazdasági felsőm angolból, kozepem németből, 4 multinál gyakornoki tapasztalatom, köztük 3 hónap egy német banknál. Számvitel mestert csináltam. Az audit cég br300-t ad kaf nélkül bp-t nem tom, de tt ssc-rol azt hallottam h naon monoton a melo. Próbáljam meg, vagy fogadjam el az audit ajánlatot, hlp pls!!

egyértelmű audit, ott fejlődsz szakmailag, de ilyen nyelvtudással, szakmai tudással stb inkább big4 -t próbálnék, pár eltöltött év valamelyiknél (vagy még mazars és bdo is szóba jöhet) utána szintén bárhova mehetsz.

Sziasztok! Új állást keresek, mert jelenleg 2 diplomával dolgozok középfokú beosztásban (76 e Ft-ért)szociális területen. Azt szeretném megtudni ha közalkalmazotti munkát találnék, mennyi lenne a fizetésem? 1988-ban érettségiztem, de azóta közalkalmazotti beosztásban mindösszesen fél évet voltam. 16 évet egy kft.-nél dolgoztam a többit meg egyházi fenntartású szociális intézményben. Ennél az egyházi munkáltatónál 2007-ben még a köz.bértábla szerint soroltak be, az E8-ba. Azóta elvégeztem egy főiskolát, 2010-ben pedig az egyetemet, majd szakvizsgát is szereztem. Ennek alapján hova sorolnának be?
Másik kérdésem hogy most lenne egy kormánytisztviselői állás, de úgy tudom kötelező angol, német, vagy francia nyelvvizsga. Nekem csak eszperantó van, akkor a szociális diplomámhoz elfogadták. Nem is érdemes akkor megpályáznom?
Előre is köszönöm a választ! Üdv: Csilla

Oldalak