Fizetések a fuvarozás-szállítmányozás szektorban

A beérkező adatok elégtelen mennyisége miatt a fuvarozás/szállítmányozás területén 2022-re nem tudunk adatokat közölni. A táblázatokat a beküdött kérdőívek adatainak felhasználásával állítotjuk össze. Töltsd ki Te is a kérdőívet (ha még nem tetted), hogy minél megbízhatóbb elemzéseket tehessünk közzé!

 

 

Adatok utoljára frissítve: 2016. július

A fuvarozás/szállítmányozás területén 2016-ban középfokú végzettséggel 200.000 forint körüli összegre lehetett számítani, és beosztottként a diplomások sem kerestek sokkal jobban. Vezető beosztásban 380.000 forint körül alakult a jellemző fizetés. (Ld. lenti táblázatok.)

Egyéb juttatások:
Az adatközlők csaknem fele jelezte, hogy kap jutalmat, ennek összege jellemzően egy havi fizetésnek felel meg. Természetbeni juttatásról az adatközlők kétharmada számolt be, jellemzően 10.000-25.000 forint értékben.
A kérdőívek 1/3-ában adtak számot "zsebbe" érkező pluszjövedelemről.

Feldolgozott adatok:

Fizetések végzettség és beosztás szerint

Végzettség/Beosztás Jellemző bruttó fizetés Fizetési sáv
Középiskola, beosztott 205.200 152.500 - 270.800
Diplomás, beosztott 228.000 170.700 - 262.500
Vezető beosztásban 381.500 316.100 - 555.900

 

 

És Te mennyit keresel? Magyarországon nem szokás ezt a témát nyíltan megbeszélni, de sokan lennének rá kíváncsiak. Írd le a fórumban is, hogy mennyi a fizetésed, és olvasd el, mit írnak mások!

Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Pályakezdő fuvarszervező fizetésére lennék kíváncsi mai viszonylatban.
Erős angol nyelvismeret, középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, de közel felsőfokú beszéd készséggel.
Szállítmányozási téren semmi tapasztalatom sincs. 9.5 évet éltem Angliában, magyar akcentus nélkül beszélem a nyelvet. Gyorsan tanulok. Számítógépes ismeretekkel rendelkezem.

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogymilyen bérigénnyel élhetek? 5 éves szakmai tapasztalattal, napi 40-50 autó indításával foglalkozom, jellemzően belföldi fuvarokat szervezek egy nagy élelmiszeripari cégnél megyeszékhelyen. Ekáert is kezelek, havi kimutatásokat, adminisztrációt, fuvarozók felé szerződések előkészítését végzem.
Köszönöm válaszaitokat.

Szia nekem és unoka tesómnak most indult egy cége. Szeretnénk fuvarozásban es szállítmányozásban munkát vállalni és valami jo cégnek a termékeit vagy barmit amit kell kiszallitani és ebben segítséged kérném hogy esetleg a ceget valahova be tudjuk e tenni mert dolgoznánk van gyakorlatom a coca colanál gebrudernél .

Szia !

Bruttó 1 M alatt szóba se állj senkivel.

Üdv:
Tibi

Szia !

Én 3 db felsőfokú nyelvtudással (angol, német, olasz), 10 év feletti tapasztalattal, ebből Ausztria, 4,5 év(LKW), sem kapok ennyit, de bátraké a szerencse.

Üdv:

Zsanett

Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni. Budapesten, ismert nagy fuvarozó cégnél mennyi lehet a reális bérigényem Nemzetközi Fuvarszervezőként? Tapsztalatom 3-5 év, de más területen (beszerzés, kereskedelmi munkatárs). Ba diploma, Angol középfok, Német erős közép, de inkább felső.
Köszönöm!

Érdeklődést mutatok a fuvarszervezési tevékenységre. Olyan vállalkozást keresek, aki a szükséges tudást ehhez biztosítja, munkalehetőséget biztosítana.

Budapest és Budapest közeli vállalkozások jöhetnek szóba.

Amennyiben valaki ebben tud segíteni, önéletrajzot szívesen küldök.

Sziasztok! Majd 20 év munkatapasztalattal, középfokú végzettséggel, valamint egy okj-s felsőfokú szakképesítéssel, olasz-német nyelvből felsőfokú, egy szakmai középfokú és egy angol középfokú nyelvvizsgával, irodai asszisztencia területén 5 éves (mindennemű), fuvarszervezés terén 10 éves tapasztalattal váltás esetén mi a reális bérigény (Bács-Kiskun megye)? Jelenleg 20-25 fős flottáért felelek, szervesés, irányítás, mindennemű adminisztráció, tolmácsolás, asszisztencia is a feladatok közé tartozik és 0-24-es rendelkezésre állás. Válaszaitokat előre is köszönve. Üdv: Anna

Szia! Kérlek írj egy email címet, ahol felvehetjük a kapcsolatot. Köszi!

Üdv: Zsolti

Sziasztok,

Erdeklödnek tapasztalaitok alapjan mire szamithatok aktualis gazdasagi es munkaeröpiaci viszonyok mellett ma Magyarorszagon adott esetben, ha hazaköltöznek es munkat keresnek nemzetközi szallitmanyozas területen.
12 eves (2.5 Mo., 9.5 Svajc) munkatapasztalattal nemet felsöfoku es angol közepfoku aktiv üzleti nyelvi ismeretekkel es 2 db szakiranyu felsöfoku vegzettseggel rendelkezem szallitmanyozas,logisztika es külkereskedelem területen. Ebböl 2.5 evet Mo.-n es 10 evet svajban töltöttem a szakmamban. 2.5 evet nemz.-i spedicion Budapesten nemzetközi szallitmanyozasi ügyintezökent es 2008 oktobertöl svajcban, ebböl 7 ev 2 honapig nemz.i fuvarszervezökent ,2016 marciusatol pedig szinten svajcban egy europai vezetö marka szaniterszolgaltatonal vagyok belföldi fuvarszervezö pozicioban 3 telephely es 20-25 ember napi szintü iranyitasaert felelös.
Mik a realis kilatasok es elvarasok ma ilyen tapasztalattal a szakmaban Budapesten es közvetlen környeken?
Elöre is köszönöm
Udv.

Tapasztalatod felkeltette érdeklődésünket!Ha szeretnél egy jó csapatban dolgozni, versenyképes fizetésért, kélek hívj fel!Komolyan veszünk!
06205200817

Nettó 500 alatt szóba sem állnék senkivel a helyedben. Sőt mellé is kérnék még extrákat. Ilyen paraméterekkel te diktàlsz.

Budapesten építőipari cégnél vagyok, 300e nettó, bejelentve minimálbéren céges autó állandó használatra, telefon korlátlan. Kb 50 ember irányítok, én szervezem meg a napjukat,az adminisztrációt én alakítottam ki a cégben, mennyire reális a fizetésem? 10 év szakmai tapasztalatom van, ezen a területen, felső fokú szakképesítésem, az adminisztráció bármely területét meg tudom csinálni irodavezetés stb.

Sziasztok! Segítséget kérnék. Technikusi végzetséget tettem, sajnos az adott évben nem indítottak szállítmányozási ügyintéző szakot csak, ezt figyeld :közút közlekedés üzemviteli ellátó technikusi szakot.
Eddig sajnos nem sikerült ebben a munkakörben dolgozom, mivel a munkáltatók nem ismerik. Az lenne a kérdésem, hogy valaki dolgozik ilyen szakmával a logisztikában. Előre is köszönöm.

Sziasztok!
A waberer's-nel 250 nettot+cafeteriat+bonuszt igernek kezdo fuvarszervezoknek Mennyire realis? Szerintetek a bonusz es a cafi milyen erteku lehet?

Itt jól fizető munkák vannak: https://hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-sof%C5%91r

Sziasztok!

Segitsegeteket kernem egy erdekes kerdeskorben.
Jelenleg Angliaban dolgozom egy raktarban, assistant stock controller pozicioban. Hivatalosan ez a beosztasom,viszont mindennmu feladatot nekem kell ellatnom, szoval neveznem inkabb raktarvezetonek es irodavezetonek is.
Terveznem a hazakoltozest jovo ev elejen, es szeretnek a logisztikaban elhelyezkedni.
Szakiranyu kepzessel nem rendelkezem, viszont tanfolyamot szeretnek majd elvegezni. (Felnott kepzes)
Angol nyelv nelkulozhetetlen a mindennapi teendoimben, igy eros kozepfokkal rendelkezem.
2 eve dolgozom ezen a munkahelyen, tehat 1-3 ev tapasztalatot tudnek felmutatni, viszont az angliai szallitmanyozas bizonyara kulonbozik a magyarorszagi rendszerektol, tehat nem tudom ez jo pont vagy sem. Magyarorszagon raktarban es logisztika teruleten meeg nem dolgoztam.
Jogositvanyt azonnal elkezdem jovo ev elejen, hogy a munkaba jarassal se legyen problema.
Targonca jogositvanyom van, ezt leforditanam, vagy megszereznem Magyarorszagon is.
Erettsegivel rendelkezem, ami kereskedelem/marketing, kozgazdasagtan szakiranyu.

Ha ilyen feltetelekkel jelentkeznek logisztikai ugyintezonek, beszerzesi munkatarsnak vagy barminemu irodai feladatokat ellato de megis raktarral, szallitmanyozassal kapcsolatos munkakorre, milyen eselyekkel indulnek illetve mennyi a havi netto fizetes amire szamithatok?
Barminemu tanacsot szivesen veszek( hol erdemes probalkozni, cegek ajanlaasa, stb stb...) mivel szeretnek magyarkent a sajat orszagomban elni es ezert mindent megtenneek.

Varom a hozzaszolasokat es nagyon szepen koszonom.

Sziasztok!10 éves gyakorlattal angol német folyékony nyelvtudással,fi netto 400 at kapok vidéken,Budapesten ugyanerre a munkakörre 600 akat hallok...csak ,hogy képbe legyünk a 300 mega 350 es fizu max próbaidős kezdő fizetések ebben a szakmában mert hiányszakma.Az igaz ,hogy tudni is kell hozzá teljesíteni...

Szia, 1 eves gyakorlattal, angol felsofoku, nemet alapfoku nyelvtudassal Budapesten probaidore kapok netto 230-at, kesobb 270-et. Folyamatosan palyazok, en is azt latom, hogy hianyszakma, nagyon sok ceg hirdet. Szivesen beszelgetnek veled a szakma lehetosegeirol, mert Angliabol koltoztem haza, es meg nem latok bele annyira a magyarorszagi dolgokba.

Sziasztok !

Vállalkozások szakmai irányítója végzettséggel, pár év gyakorlattal mi a reális nettó bérigény ?

Üdv., N.G.

Sziasztok!

Kérdésem lenne, 16 éve vagyok a munkaerő piacon. Németből, olaszból felsőfokú nyelvvizsgával, angol társalgási szintű nyelvtudással (ezeket használom is a munkámhoz), jelenleg tanulom az oroszt. Több mint 7 éve vagyok fuvarszervező (irányítok, szervezek, mindennemű adminisztráció, előtte kereskedő cégnél voltam kereskedelmi asszisztens több évig). Jelenleg n.250 a fizetésem, váltás esetén mit lehet kérni ilyen tapasztalattal, ami reális?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ani

Kedves Anikó!

Szivesen beszélgetnék veled :)

Szia Kriszta,
Természetesen, én is szívesen beszélgetnék Veled, írj bátran :)

Szeretnék érdeklődni,hogy mennyi juttatást kérhetek az alábbi szempontok alapján. Budapest,szállítmányozással foglalkozó közismert cég, 3 műszak, Logisztikai adminisztrátor pozíció. Ezen a területen még nincs tapasztalatom. A munkaerő piacon 11 éve vagyok. Köszönöm

85-90 autó, 90-100 ember , a teljes infrastruktúráért felelősség, mindenért én felelek.
Havi nettó 200000 ft, 12500 kafetéria, éves 15 % prémium, ez mekkora buli.

59 éves kamionsoför vagyok. 1977 óta dolgozom a sxektorban. A Waberer nevü cégnél. az alapfizetés itt 78000 nettó´szóval én azt hiszem a Waberernek talán nem kellene annyit hirdetni a rádióban. Ez egy szégyen hogy késöbb ez után az összeg után kapjuk a nyugdijjat meg a betegállományt is. Míg vannak magyarországon nyugdijjasok akik 1 800 000 forintot kapnak. mennyit keresette ez az ember ha a nyugdijja ennyi??? Szóval ez egy kalap sz......

Az állami részről Magyarországon csak pár ember kap egymillió feletti nyugdíjat.
Egyébként az ilyen nyugdíjhoz be is kell jelenteni azt az összeget amit keres és adózni is kellett utána. Nem velük van a gond. Sokkal több kárt okoznak a minimálbérre bejelentett csalók tömegei.

Kivételt ez alól a miniszterelnök és a köztársasági elnök jelent, nekik alanyi jogon jár másfél millió, ha valaha is betöltötték ezt a pozíciót. Nekik nem kell annyit befizetni, akkor is megkapják, ha nyugdíjas korba lépnek.

59 éves kamionsoför vagyok. 1977 óta dolgozom a sxektorban. A Waberer nevü cégnél. az alapfizetés itt 78000 nettó´szóval én azt hiszem a Waberernek talán nem kellene annyit hirdetni a rádióban. Ez egy szégyen hogy késöbb ez után az összeg után kapjuk a nyugdijjat meg a betegállományt is. Míg vannak magyarországon nyugdijjasok akik 1 800 000 forintot kapnak. mennyit keresette ez az ember ha a nyugdijja ennyi??? Szóval ez egy kalap sz......

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 6 éves fuvarszervezői, irányítói (jelenleg 20-as flotta), és mindennemű adminisztrációs tapasztalattal, olasz, német, angol nyelvtudással, mi a reális fizetés? Váltás esetén mi kérhető?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Mónika nekem lenne egy ajánlatom :)

Oldalak