Fizetések a mezőgazdaság, környezetvédelem területén

Adatok frissítve: 2016. július

A mezőgazdasági és környezetvédelmi szektorból középiskolai végzettségűek nem küldtek be feldolgozható mennyiségű adatot. Felsőfokú végzettséggel jellemzően 240.000 forint körül lehet keresni, a mezőgazdasági középvezetők bére jellemzően 340.000 forint körül van.

Egyéb juttatások:
Az alapbérhez a többi szektorhoz képest nagyobb arányban adódik éves jutalom, természetbeni juttatás, vagy "zsebbe" történő fizetés.

Feldolgozott adatok:

Felsőfokú végzettséggel

Szektor/beosztás Jellemző bruttó fizetés Fizetési sáv
Környezetvédelem, beosztott 239.800 156.000 - 280.000
Mezőgazdaság, beosztott 243.400 155.000 - 277.300
Mezőgazdaság, középvezető 338.500 294.200 - 397.800
Környezetvédelem, középvezető n.a. n.a.

 

A táblázatokat a beküdött kérdőívek adatainak felhasználásával állítottuk össze. Töltsd ki Te is a kérdőívet (ha még nem tetted), hogy minél megbízhatóbb elemzéseket tehessünk közzé!

 

 

És Te mennyit keresel? Magyarországon nem szokás ezt a témát nyíltan megbeszélni, de sokan lennének rá kíváncsiak. Írd le a fórumban is, hogy mennyi a fizetésed, és olvasd el, mit írnak mások!

Üdv!
Hadd érdeklődjek, hogy elsősorban Kelet-Magyarország területén mik a jellemző agronómusi középvezetői bérek, nettóban.
Megköszönöm, aki megosztja!

Középvezetőként, környezetmérnöki diplomával, 2 év tapasztalattal fix nettó 290 ezer.

lolgec, takaritokent többet lehet keresni.
Ne haragudj de igazi balfácán vagy ennyi lóvéért

Gyalázat....az ilyen munkáltató megérdemelné,hogy az unokáival együtt megdögöljön es eltűnjön a föld színéről.

Ha nyitott vagy más ipar felé akkor ez Budapesten pályakezdőként ad a cég ahol melózom br 600+cafeteriat. Nemrég vettek fel hozzánk környezetmérnököt illetve vegyészmérnököt.

Bazmeg xD ennél még egy takarító is többet keres :D

Az a szomorú, hogy sehova nem kellünk, ha nem gépész, villamos, IT mérnökök vagyunk. Nekem azóta se nőtt a fizum, a főnökök pedig azt mondogatják, mondjunk fel, ha nem tetszik, de ők nem emelnek. Sajnos szeretem a munkám, ezzel fognak meg. Szerencsére a férjem jól keres, különben éhen dögölhetnék, meg az összes munkatársam is.

Ennyi pénzt már kb bárhol megkeresel. Az a baj, hogy MO-n képtelenek az emberek összefogni, nincs szakszervezet, ezért történhetnek ilyen megalázó dolgok. Szépen az összes kollégáddal együtt fel kellene állni és addig nem menni dolgozni, amíg nem rendeződik a pénz kérdése. Max kirúgnak mindenkit (nem fognak, mert akkor megáll a biznic). Viszont amíg legalább egy, megalkuvó ember elviszi mindenki munkáját apró pénzért, addig nem is lesz változás. Fogjatok össze!!!

Ha mamahoteles vagy ,és beéred hétvégente egy sörözéssel a haverokkal ,akkor tökéletes.

Ha a haverok fizetik a sört! Ebből még akkor se jönnék ki ha 1 sört se innék és a heti 350 Ft-s lottómat se adnám fel. Vegetálni lehet ennyi pénzből, ha albit is fizetni kell akkor pedig konkrétan éhezni.

Azért egy ilyen diploma nem egy gépészmérnök, mechatronikai mérnök, stb. szint, könnyebb elvégezni, de mindenképpen többet kéne hogy érjen ennél a fizetésnél. Ennek a másfélszeresét megkeresi egy biciklis futár is 8 általánossal.

Kelet-Magyarország

Sziasztok,
Pályakezdő,a fővárosban gazdasági diplomával contract and client relationship assistant pozícióban mekkora fizetésre számíthat? (angol a munkanyelv)

Sziasztok!

Pályakezdőként milyen fizetésre számíthatok?
Végzettségem:
Természetvédelmi mérnöki Bsc
Vidékfejlesztési agrármérnöki Msc
Precíziós mezőgazdasági szakmérnök

Előre is köszi!

Mennyit keres egy talajtani szakmérnök?

Engem a dolgozó természetvédelmi mérnökök fizetése érdekelne.

Sziasztok!

Növényorvos kezdőfizetésének mit lehet reálisnak mondani?

22 éves. Második munkahely. Havi 280 000 ft
Hidegben, melegben kint vagyunk napi 8-12 órában. (nyáron 12, télen 8). Nagy buzi vasakat magasban összeépíteni. Nem egy leányálom de ezt dobta a gép. Mondjuk magasról eszméletlen kilátás van :D

Baromfitelep vezető (16 fővel)
18 éve itt dolgozom, kezdőként kerültem ide
Idén emeltek 25000-t a fizetésemen így lett
250000 ft , 8000ft kajajegy , korlátlan mobil használat , céges 9 személyes rozoga kisbusz amivel az embereket hordom
Elhatároztam hogy itt hagyom,a tulaj egy kibírhatatlan pénzéhes idegbeteg alak.
Szerinte mindenki h..ye aki körülötte van

Sz-Sz-B Megye,kormányhivatal,14 év munkaviszony, 192.000 Huf kézbe,8.000 Cafeteria, egy nagy ...semmi telefon,még a parkolásért is fizetünk..

Sziasztok!
Gyakorló élelmiszermérnök fizetése érdkelne (kezdő-és tapasztalattal rendelkezők is )
Állami és multinál is kíváncsi lennék az eredményekre. Nagyon sokféle összeget hallottam, annak szeretnék utánajárni, hogy kezdőként, majd később rutinnal milyen fizura számíthatok?Végzős Él. Mérnök hallgató

Szia!

Állami cégnél pályakezdőként nettó 116000 Ft. Egyéb juttatás semmi. Nagyon remélem, hogy privát szférában jobban fizet, váltani szeretnék, nem is kérdés

Sziasztok! Érdekelne, hogy mezőgazdasági területen mit kóstál egy ágazat vezető?

2 éves multinál szerzett EHS mérnöki gyakorlattal (egyetem mellett napi ~6-8 óra) első fix határozatlan idejű szerződéssel szintén multinál:
300.000 Bruttó
+10% havi Bónusz
+15.000 Cafeteria
+Korlátlan céges telefon, laptop

Hello, én is környezetmérnöknek tanulok , érdekelne hogy te hol végeztél milyen nyelvvizsgáid vannak, hogy magyar átlagba ilyen jo fizetésed van , :) és mit gondolsz a jövöben nöni fog a környezetmérnök felvevő piac? ( hogy nekem is legyen állásom :)

Mezőgazdasági cégnél vagyok adminisztrációs ügyintéző (Nyugat-Dunántúl). Bruttó 185.000 Ft az alapom + 8.000 cafeteria + kb. havi 5.000 természetbeni juttatás. Végzettség könyvelői szakközépiskola, 15 évnyi tapasztalat. Feladatok: számlázás, kimutatások készítése, a gazdasági vezető keze alá dolgozni.

Hali!
USA biotechnológiai multi. Pozíció: mérnök a termelésben. Két diplomám van, plusz középszinten társalgok angolul.30 éves vagyok. 300.000 nettó. 13. havi, korlátlan gépkocsi használat, magánnyugdíj utalás, magánklinikai tagság, kaja jegy. Változó terhelés, de ki lehet bírni a legkeményebb időszakot is.
Üdv!

Fejlesztőmérnök.
24 éves első munkahely, mezőgazdasági területen
560.000 brutto
30.000 kafetéria
telefon+laptop
Évi egy havi bónusz!
Céges Ford Focus, korlátlan használat....

Erdőmérnökként dolgozom Pest megye északi részén.
475.000 Bruttó.
Toyota Hilux céges autó korlátlan.
34.000 kafetéria/hó
Év végén osztalék kb 600.000 Nettó
Ingyen fa.
Ingyen vadhús
Telefon, GPS, Laptop,
50.000 ruhapénz/év
Vállaltai nyaraló korlátlan ingyen használata a Kőrős partján.
36 éves férfi

Oldalak