Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy egy Optometrista-látszerész aki bolt vezető is egyben és nem Budapesten dolgozik, az mennyit keres?

Nagyon - nagyon sokat.

Bruttó 177 000 Ft. 3-5 éves szakmai tapasztalat. Nem sok, de sokan vannak, akik ennek a töredékét keresik.

brutto.akkor mennyi a netto.nettót írj.serintem akkor120000

HR középvezető, amerikai multi
600e brutto, 20e cafeteria, negyedéves bonus ( kb. 13-dik havinak felel meg )
2 főiskolai diploma, 2 nyelvvizsa, 10 év szakmai tapasztalat
40 éves nő

Egy amerikai multinacionális elektronikai cégnél

Global Commodity Manager

az éves fizetésem 83k USD (értsd dollár!)
+bónusz a kiküldetésekért.

Évente 4xszer kell 2 hétre elmenni Singapore-ba és China-ba

A legfinomabb puncikat kefélem és a cég fizeti a költségeket.

Ti loserek.

83.000 dollár nyugati szemmel nézve nem nagy durranás, sőt bármilyen manageri poziban aprópénznek érezném. Ennyit már egy fejlesztő is megkeres távmunkában itthonról dolgozva külföldre. Biztos lehetsz benne, hogy - tekintve a titulusod és az azzal járó pénzt - a céged szemében te egy szaros kis alulfizetett kelet-európai vagy, aki zsebpénzért dolgozik. Te loser.

Csicska kamus ge@i vagy

Lehet, hogy puncikat, de lehet korábban fiúk voltak azok a ladyboy-ok ;)

Hát persze, seems legit.. gyökér.

Több mint 7 év tapasztalat (beszerzési ügyintézés, bonyolítás, asszisztens), diplomával (nem releváns), több (szakmai és egyéb) képzettséggel, (folyamatos fejlődés), kőzépszintű, napi szinten használatos nyelvtudással, nemzetközi környezetben.

Bruttó 200.000 Ft./hó bér + 20.000 Ft/hó cafeteria.

Hát nem túl sok. Kezdőként bruttó 270.000-t kaptam vidéki kisvárosban beszerzőként.

huh nagyon durva, nem vagyok nagyon okos van egy müvészeti diplomám s éretségim,s kicsit pocsék a helyesirásom ,diszlekszia,de néha ugy elcsodálkozom ,hogy panaszkodnak az emberek. 270 000 ft-kevés fizetés,én nekem 3 havi fizetésem
Jaj de sajnálom szegényeket,hogy csak 160 000 ft-ot keresnek.
Igaz sokkat tanultak,de más megtud élni épphogy 80000 ft-bol.Igaz nem veszek bkv bérletet logok a buszon és csak paprikás krumplira telik.Meg ingyen netezek a Mc Donalssok ban mert még UPC kábeltv re se telik söt moziba se megyek ám,megnézem inkább neten. netre minek ha ingyen netezhetek
Nem kell nagyzolni stb,ja s nem járok az állambácsihoz segélyért
jj de sajnálom szegény embereket,akik csak 300 000 ft környékén keresnek.oh de kevés bruhuhuhuEmberek tudjátok kik keresnek a legjobban ha már sopánkodtok,hát a fizetet k betük (itt értem a pasikat s csajokat mert olyan világot élünk )s a külföldi gogo táncosok,,

Nem értem, hogy ha valaki keveset keres, akkor miért gondolja úgy, hogy más ne sírjon.

Értem én, hogy neked rossz, de ha belegondolsz, akkor ha neked van havi 10000 forintod, a másiknak meg 20, attól még neki sem lesz sok.

Ha belevesszük, hogy az illető megveszi a bérletet meg van otthon TV, mellé egy gyerek, lassan máris ott tartunk, hogy elköltött pártízezret pluszban és azért nagyon nincs luxus, ráadásul megveszi azt a bérletet amiből fenntartják az a buszt amire neked nincs pénzed. Ha valaki 10 ezerrel többet keres, mint te, de megveszi a bérletet, akkor ugyanott van, mint te.

A 300 bruttó pedig nem sok. Amúgy az sem mindegy, hogy albérletben laksz vagy van örökölt lakás, de a Budapest és vidék is hatalmas különbség. Budapesten drágább az élet sokkal.

Sok tényezőtől függ és nem feltétlen az a célja az embernek, hogy a mcdonaldsból csövezze a netet, és moziba se menjen. Azért mert valaki ennél többre vágyik még nem lesz rossz ember. Ráadásul nélküle nem lenne munkája a mozisnak, a upc-snek, nem lenne bkv járat... stb.

A saját nyomorunkat nem mások lehúzásával kell kompenzálni.

Ezzel a lendülettel senki se sírjon, mert afrikában éhen halnak gyerekek, nincs víz és oktatás. Ugyanaz az elv, csak itt most te vagy a másik oldalon...

Hány év tapasztalat milyen iskola nyelvek?

Természetesen rosszul írtam, nem nettó 300 ezer, hanem bruttó...

40 éves nő, közbeszerzés, nettó 300 ezer/hó... Bp.

János ez így nem teljesen igaz. Jobb helyeken térítve van az óvodai dolgozók étkeztetése, tehát egyáltalán nem fizetnek érte.

Ne a kormányt hibáztasd, hogy közmunkásként ennyit keresel. Tulajdonképpen inkább köszönetet kéne mondanod azért, hogy nem 22 ezret kapsz hanem 47-et. Egyébként most nőttek ezen a területen is fizetések, sajnos az településenként változó,hogy hány embert és milyen munkarendben alkalmaznak. Ismerősöm például 8 órára megy ő is segélyt kapott korábban de szóltak neki hogy van közmunka és most megkapja a 70 ezret. Sajnos nehéz és sokszor visszataszító a feladat ezt ő is megerősítette, de amíg nem képes valaki jobbat találni.... Az ide beírogatott magas fizetések pedig egyáltalán nem tükrözik a magyar átlagemberek helyzetét! Elolvasgatva a hozzászólásokat néha jókat nevetek, hogy sokszor a területre egyáltalán nem jellemző béreket írnak. De ez legyen az ő bajuk.

Sziasztok

Egy marketingkutatással foglalkozó kft hívott be második körre egy interjúra PROJEKTVEZETŐ állásra.
Teljes munkaidős elég az angol nyelv+felsőfokú végzettség. Tapasztalatom 2 év szerintetek mennyit kérhetek?
Köszi előre is!!

Sziasztok!

Szerintetek mi az a reális összeg amit elkérhet egy friss diplomás épületgépész mérnök? Tervezés területen, jó képességekkel. Multinál illetve nem multinál való munkánál is érdekelne a véleményetek! Köszönöm!

Szervusz
Friss épületgépészként kb. 150e Ft (netto)kérhetsz el ha tervezni szeretnél, többet nem fognak adni, mivel nincs aláírási jugusultságod...de most munkát is nehezen fogsz találni sajnos...
Multinál mostanság nincs nagyon tervezés, ott max. 200e, de ha elmész sales irányban ott akár 250-300e is megkaphatod...de ide azért kell 1-2 év tapasztalat...de én nem bírtam, de lehet neked fekszene...
Én br. 230e keresek + kb~20e Caf/hó
Persze mellette fusizok :-)
Ja, Msc. végzett épgépes vagyok, pár éves tapasztalattal.
Sok sikert!

Középvállalatnál IT munkatárs vagyok (helpdesk, szerverek, hálózat, amolyan "mindenes"). Br. 500e a fizetésem + 13. havi + évi 500e cafeteria.

Ehhez a munkához milyen végzettség szükséges?

Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hasznosak voltak.

Nekem nagyon kell ez a munka, most nem részletezem a miérteket.

(Külföldön én már dolgoztam, több ízben, több helyen de nem a szakmámban.
Nekem elég volt, mert sosem akartam végleg letelepedni sehol és most már itt az ideje, hogy itthon folytassam az életemet.)

Üdv,
Zsuzsi

29 éves férfi, 5 éves munkaviszony (kölcsönzöttként) megyeszékhelyű multinál, napi 8 óra betanított* irodai munka rapszodikus terheléssel, túlóra sosem volt. Cserébe havi bruttó 145e bér + havi 86% bérlettérítés + havi bruttó 25e cafeteria + évi bruttó 500e prémium. Karrier/fejlődési lehetőség nincs. Nekem teljesen megfelel, váltani nem akarok. Ha viszont beütne a krach, lelépnék (se angolul, se németül sem tudnak eladni) újra külföldre akár kulimunkázni is, mert... [...és vége, mivel ez nem politikai fórum.]

* el lehet végezni akár 8 általánossal, akár 8 diplomával is, nekem érettségi + középfokú szakma van hozzá

A konkrét bérben sajnos nem tudok segíteni, de annyit fogadj el, hogy ne nettóban küld a bérigényed, mert az hogy adott bruttóból kinek mennyi marad nem egységes, így a céget az érdekli hogy bruttó mennyit kérsz. Nyilván ez egy apróság, de abban az egy percben amit a hr-es szán az életrajzodra ne -1-el indíts tájékozatlanság miatt:)

Sziasztok,

Tanácsra lenne szükségem. Vevőszolgálati asszisztens állásra jelentkezem és már a CV-ben kérik feltüntetni a fizetési igényt.
A cég egy multi, de egy kelet-magyarországi kisvárosban levő leányvállalatához jelentkezem.
A diploma nem feltétel, csak előny. Elvárás viszont a többéves szakmai tapasztalat és tárgyalóképes angol nyelvtudás.
Nekem diplomám is van és az egyéb elvárásoknak is megfelelek. (felsőfokú nemzetközileg elismert nyelvvizsga, többéves külkereskedelmi tapasztalat)
Viszont biztos lesznek középfokú végzettségű jelentkezők, kevesebb bérigénnyel, mint amit mondjuk én szeretnék és lehet a bérigény alapján rögtön kirostálnak.
Persze tudom a legfontosabb, hogy a személyes interjún jól szerepeljek, de addig el is kell jutni.
Tehát mi lehet az a reális bérigény (nettó), juttatások nélkül, amit ha meglátnak az önéletrajzomban, nem kacagnak egy nagyot és dobják azzal a lendülettel a kukába?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv,
Zsuzsi

Nyilvánvaló, hogy napi 6 óra nem pedig heti és havi 32-őt kap érte.
De ha heti 6-ért kapna 32-őt sem hiszem hogy irigyelned kéne, mert az valószínűleg azt jelentené, hogy még közmunka sincs elég, de kap érte valamit éhenhalás ellen.

520ezer bruttó + cafeteria, nem Bp., 7 év munatapasztalat...

Oldalak