Neked mennyi a fizetésed?

Ebben a fórumban a 2009 óta összegyűlt több ezer hozzászólásból képet alkothatsz a magyar munkaerőpiac keresztmetszetéről.

Ha nem így ömlesztve szeretnéd átnézni az adatokat és a hozzászólásokat, a fejlécben található listából szektoronként is tájékozódhatsz!

Sziasztok!

Egyáltalán nem fizetnek rosszul, sőt(!!!). Az, hogy miért nem jeleznek vissza az megint egy másik kérdés. Jómagam hónapok óta várom hívásukat és mindig türelmet kérnek amikor felhívom őket. Vagy nagyon le vannak terhelve vagy nagyon nem érdekli őket a pozik feltöltési üteme...ez utóbbit nehezen tudom elhinni egy ilyen komoly cégnél. Én azt mondom érdemes a ZF-hez pályázni mindenképpen, az már egy más kérdés, hogy eljutsz e interjúig vagy "vmiért" nem hajlandóak visszajelezni...

Én személy szerint eddig Egerben nagyon rossz tapasztalatokat szereztem: ZF, Aventics, Bosch, Ruag mindegyik hirdet pozikat, de egyiksem jelzett vissza pedig elég erős releváns tapasztalattal rendelkezem. Az Aventics-nél még gyárlátogatásra is elmentem nyár elején és még csak válaszra sem méltattak. Elég szomorú, hogy ennyire nem érdekli őket...:(

Kifejtenéd, hogy mit jelent az számokban, hogy
"Egyáltalán nem fizetnek rosszul, sőt(!!!)" ?

Sziasztok !
Ez a dolog engem is érdekelne, a ZF állandóan hirdet, vagy nehezen találnak megfelelő embert, vagy a fizuk gyengék. A Esetleg a logisztikai, beszerzői fizetésekről tudnátok egy kis infót adni.

Köszönöm

Kéttannyelvű közgazdasági szakközépiskola, majd nemzetközi gazdálkodás angolul (BA).
Angolul felsőfokon tudok + szakmai nyelvvizsga és van egy még középfokú német nyelvvizsgám, info téren otthon vagyok, az egyetemen láttam már SAP-t és egyéb BI programokat.
Frissdiplomásként egy ipari multinál Budapesten Junior Kontroller beosztásban nettó 270 ezret keresek + havi bruttó 40 ezer forint cafeteria + esetleges bónusz (elvileg) és 13 havi fizetés.

Pontosan melyik cegnel dolgozol?:)

Sziasztok,

Data Science teruleten dolgozik e valaki, milyen indulo berrel lehet szamolni, keresett szakma e vagy eppen tulkinalat van a piacon? ( ez utobbit ketlem)

 

A Hays 2018-as Salary Guide reportja alapján a bruttó alapbérek a következők:
Junior (0-2 év, min/max/typical) 550/750/650
Experienced (3-5 év) 750/1.1m/900
Expert (5+ év) 1.1m/1.4m/1.2m
Lead min 1.4m/1.5m/1.6m

Szia,

Keresett szakma nagyon. Amennyire én tudom nettó 300 körül indul és a határ a csillagos ég.

Sziasztok, tudja valaki, hogy quality mérnökként a maklári vagy egri bosch-nál mennyi kérhető el 3-5 év tapasztalattal? Ami nem is tul magas, de nem is túl alacsony igény?

Üdv, én nem engednék abból a bérigényből, ami aktuálisan reális a piacon. Lehet, hogy csak Bruttó 450-el vennének fel, de te 550-et akarsz, annyiért elmennél dolgozni Maklárra? Akár 3, akár 5 év tapasztalatod van, több évig nem igazán tudsz mozgolódni utána (cv-ben nem jól néz ki), illetve béremeléseket sem csak úgy dobálják az ember után. Annyiért menj el dolgozni, ami tud téged motiválni az adott munkavégzéshez. Annyiért menj el dolgozni, amivel 2-3 évig biztosan elégedett leszel.

Kiindulásnak ajánlom: https://www.profession.hu/kalkulatorok/beriranytu

Eszerint nettó 350ezer nettó reális lehet 3-5 év tapasztalattal. Akkor bérsáv mehet bruttó 520-570-nek. Nem a bérsávon fog múlni, hogy felvesznek-e, hanem hogy hogyan szerepelsz az interjún. Ha sokalják, majd úgyis megy majd az alkudozás, hogy mennyit engednél.

Mekkora fizetést kérhetnék? BSC villamosmérnöki diplomával rendelkezem, jól beszélek angolul és van 1 év Quality Engineer és 2 év Production Support Engineer tapasztalatom. Az előbbi LED TV gyártás az utóbi az autópiari tapasztalat. Ha mindent beleszámolok ( albérlet támogatás, cafeteria ), akkor gyártástámogató mérnökként kb 300 ezer nettó fizetésem volt. Gyártástámogató vagy Folyamatmérnöki pozíciókban gondolkozok. Szerintetek milyen fizetést kérhetnék? Előre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok!

Valaki aki dolgozik/dolgozott az elmúlt 1-2 évben Bgi4-nál, tudna egy képet vázolni arról, hogy kezdőként, seniorként illetve manager-senior managerként mennyit lehet keresni, illetve mennyi idő alatt lehet elérni a manager poziciót?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Egyik Big 4 senior tanacsado fizetes 3-4 ev diploma utani tapasztalattal 700-750 brutto + bonusz + cafeteria + stb. Kezdo 400 brutto korul. Manager ha jo vagy 4-5 ev alatt leszel, az 900 brutto korul kezdodik. Auditon lehet lassabb a dolog, annyira nem latok ra. Nem egy egyszeru elet, de hogy egyetem utan ilyen gyorsan nem leptem volna elore es nem keresnek ennyit mashol, az biztos

Big4 adó:
Assistant 1.szint: nettó 200-240
Assistant 2 szint: nettó 300-320
Senior: nettó 400-440
Manager: 800 körül, alapbér+teljesítményarányos
Manageri szintre kb. 4-5 év eljutni, de tudni kell, hogy akkor hajtani fognak folyamatosan, nincs olyan, hogy szabadság, rengeteg meló, stressz reggeltől estig. Hosszútávon sajnos nem éri meg. Big4 élet kívülről egy szép piros alma, ami belülről rohad. Piaci fizu felett keresel, csak elkölteni nem tudod, mert mellette nincs életed..Előbb ajánlanék egy SSC-t.

Helló,
nekem több frissdiplomás ismerősöm is dolgozik/dolgozott a Big 4-nál. Viszont egyelőre csak a kezdőkre van rálátásom.
Kezdőként olyan nettó 260-350 körül vannak a fizetések + juttatások.
Viszont elvárt a napi 10 óra + párnál még hétvégén is elvárják, hogy dolgozz.
Ritka nagy szemétláda mindegyik, kerüljed őket ha lehet. 2 év után már rengetegen lelépnek, aki meg hosszútávon ott marad az nem normális. (Ezt egy olyan idősebb ismerősöm mondta aki 4 évet volt ott, aztán fele fizetésért eljött onnan).

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lean mérnökként tapasztalat nélkül mi lenne a reális fizetési igény? Köszi a választ

Vidéken és Bp. környékén kezdőként a bruttó min. 350-400e Ft reális, de már 3-5 év szakmai tapasztalattal az 550-700e Ft abszolút korrekt (figyelembe véve a sávon belül a bonust és mértékét ill. 13. havi fizut). Remélem segítettem, de majd itt mások is hozzászólnak :)

Attól függ vidéken vagy Bp-en?

Szeretném megosztani veletek hogy igen van munkatárs megbecsülés és jó fizetés.
magamról 29 éves Alapfokú iskolai végzetséggel rendelkezem. 10 éves CNC és forgácsolói tapasztalattal vagyok immár több mint 5 éve egy 1500 …főt foglalkoztatott Autóipari multinacionális cégnél. Beosztásom Forgácsoló. Tiszta rendezett ( klíma ) munkahely. Több juttatás néhány infó. 3 havonta bruttó 90000+havi 25000 Cafatéria,+ Beiskolázási támogatás 25000+ 13.havi prémium éves bruttód * százaléka átlag 400000-1000000ft bruttó. Havi fizetés átlagosan 250000-450000 között ( túlóra nélkül). Alapszabadságod mellé bizonyos évek után + szabik pl 5 év +3 nap. Családi nap, éves nagy vacsora( Buli), egészségi programok, sportolási és egyéb támogatások lehetőségek…stb .

Szerintem igen lehet jól keresni s Magyarországon ezzel megélni. Ja és évente 2* értékelés ami ha TE teszel érte Fizetésemeléssel jár! 

BR. 250 a Mercinél a sori dolgozó bére.
Mi lehet ez az álomszerű hely, ahol évente 2x béremelés van, plusz 1 milla évvégén, meg még negyedévente is megtámasztanak közel egy kilóval?? Túl szép ez így...

Hello.Azköztudott,hogy a cnc-ek jól keresnek,bár nem írtad hogy a fizu az netto v brutto.Az alapszabadságra járó plussz napok viszont mindenkinek jár,nem a cég adja :)

Kezdő Villamosmérnök (Bsc) Fizetés Budapesten Multinál, bruttó 380

Kevés!!! Budapesten meg főleg... Br. 500 reális lehet.

Milyen területen? Milyik iparágban?

Biztonságiőrként (tudjátok az a bunkó biztonságiőr) jelenleg 350.000 ft számlára utalva!
Havi 520 munkaórával 2 munkahelyen, amelyikből az egyiknél még alszom is éjjel.
De ha takarékra fognám magam is meglenne a havi 300.000 és minden harmadik napom szabad lenne a hónapban. (10 szabadnap)

A végösszeg tényleg szép. De 350.000 Ft / 520 munkaóra = 673 Ft nettó órabér. Ha az embernek van családja akikért dolgozik akkor kb 168 órát tud bevállalni, mert ugye a túlóra (is) a családdal töltött idő rovására megy. Így ezzel az órabérrel nettó 113.000 Ft a reális fizetés. Én gyárban dolgozok kb netto 200 + cafeteria. 520 órára ez felszorozva majdnem 620.000 Ft. És nekem mondjuk túlórára nem alapbért fizetnének. Igaz ott halnék meg a soron. Remélem nem veszed ezt rossz néven, de nem túlórából kell megélni. Viszont, nagyon nem vagyunk megfizetve itt Magyarországon ezért valaol mégis meg tudlak érteni. :)

Legyél büszke rá, hogy 520órával keresed meg azt a pénzt, pláne két munkahellyel.
Magánélet 0. Az órabéred elég silány lehet.

30 napon át napi 16 óra munka is csak 480 óra, szóval havi 520 munkaóra teljesen irreális. Nincs is értelme.

Sziasztok!

Szerintetek egy beszerzési asszsiztensi poziban mennyit lehet kérni? Diplomát és német nyelvtudást kérnek, amit napi szinten kell használni. Köszönöm! :)

Sziasztok!

Környezetgazdálkodási agrármérnök Bsc diplomám van, középfokú angol nyelvtudásom. Tapasztalatom gyakorlatban nincs, jogosítványom nincs. Szerintetek kapnék állást valahol mezőgazdasági, termesztői, tanácsadói stb. állást a végzettségemmel kapcsolatos munkakörben? És mennyit lehet így keresni, csak körülbelül legalább? Illetve most kezdtem ökológiai gazdálkodási mérnöki Msc-t...Szerintetek segít ez rajtam, vagy halál feleslges? A legtöbb álláshirdető ugyanis nem írta, hogy Msc-t kérne. Nagyon kezdő vagyok az oldalon és a munkaerőpiacon is. 22 éves vagyok.

Oldalak